Вера Еренбург

 

Родена в Милано през 1983 г., Вера учи актьорско майсторство в продължение на две години и се дипломира през 2007 г. След това се премества в Лондон за да продължи обучението си, както и да обогати театралното си познание в мултикултурния климат на британската столица. В момента Вера специализира магистратура Теория и Практика на Изпълнението в Central School of Speech and Drama (CSSD), Лондон като в допълнение работи съвместно с италианска театрална трупа – в областта на арт мениджмънта.
През май 2008 г. Вера участва в ‘Les Jeudis’ - съвместен проект на център ‘Жорж Помпиду’ в Париж и CSSD.

 

 

C:\Documents and Settings\vwelbanks\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\C06SDTUX\profilebw[1].jpg

Натаниел Миналл-Джоунс

 

Натаниел е роден и израсъл в Базилдън, графство Ессекс. Той учи театрално изкуство в продължение на четири години, след което се пренасочва към областта на философията и психологията – дипломира се с отличие в Roehampton University. Той е съосновател и творчески инициатор на театралната група 'Madplaywrights', към която работи върху комедийна пиеса, предназначена за театралния фестивал в Единбург. За съжаление проектът е все още нереализиран. След почти осем години Натаниел отново влиза в роля, като допълнение към работата му като банков служител

 

Валери Уелбанкс


Родена в Канада, Валери Уелбанкс започва да свири на виолончело на единайсетгодишна възраст в Отава като преди това учи пиано. По-късно се премества Квебек Сити за да продължи обучението си в Conservatoire de musique de Québec, където се дипломира с музикална диплома през 2003 г. През 2006 г. получава диплома за бакалвър по музикална интерпретация от същата консерватория. През 2008 г. й предстои дипломиране като магистър в Кралската Музикална Академия, Лондон. През двете години на специализация в класа на Филип Шепард, Валери развива интереса си към интердисциплинарни изкуства и ‘Ла Сужиа’ е резултат от него. Освен това тя работи и върху развитието на ‘Unusual Turtles’ – музикален ансамбъл, който запознава детската аудитория с виолончелото като инструмент.
Виолончелото на Валери е ‘Уилям Фостър’ от 1801 г. – щедро предоставено й от Кралската Музикална Академия

 

Джесика Марион-Дейвис

 

jesspianoshotДжесика е родом от Лондон и свири на пиано от петгодишна възраст. Тя учи История и Музика при Иън Бъкъл в университета в Лийдс, където се дипломира като бакалавър през 2005 г. По-късно специализира камерна музика и пиано акомпанимент в Кралската Музикална Академия в класа на Андрю Уест и Даниел-Бен Пиенаар. Джесика акомпанира на Катрин Дженкинс през подготвителния период на представлението ‘Viva la Diva’. Тя проявява интерес и към съвременна музика и през 2007 г. участва в представление на деветнайсет часовото произведение на Сати ‘Vexations’, състояло се в лондонската галерия за съвременно изкуство Tate Modern. 

 

Юдит Берендшот


tempOLEpageЮдит специализира магистратура (виолончело) при професор Дейвид Стрейндж в Кралската Музикална Академия, Лондон. Тя е носител на наградата Вивиан Джоузеф (предоставяна от Кралската Академия) и един от малцината студенти, приети на стаж в Лондонския Симфоничен Оркестър. Преди да продължи обучението си в Англия, Юдит се дипломира като бакалавър от консерваторията Prins Claus Conservatoire в Холандия през 2007 г. Тя е била солист на Haydn Youth String Orchestra, с който е участвала в няколко европейски турнета, както и в редица аудио-записи; също така е работила и с National Youth Orchestra и с Kaleidos Quartet към Dutch String Quartet Academy в Амстердам; от Септември 2008 г. Юдит заема постоянен пост в Orchestra Europa.  Тя работи и със струнен квартет Kaxan, с който гастролира в Бахрейн през юни 2008 г.; през декември 2008 квартетът планира турне в Тринидад и Тобаго.
Юдит свири на виолончело ‘Joseph Hill’ от 1770 г. (собственост на Кралската Музикална Академия), както и на ‘Jaap Bolink’ от 1994 г. (собственост на Nationaal Muziekinstrumenten Fonds.)