Маргарита Байкова

 

Маргарита се дипломира със степен бакалавър, специалност „туризъм“ от Международно Висше Бизнес Училище (Ботевград). Работила е като организатор мероприятия в хотел „Ястребец“ Wellness and SPA (Боровец), част от Small Luxury Hotels of the World; отговаряла е за ценообразуване,  ревизии и анализ на динамиката на продажбите в ресторант „Крим“ (София); професионалният й опит включва и поста салонен управител в бистро „Made in Home“ (София).
Комбинирайки своите познания в областта на кулинарното изкуство и напитките и организационните си умения, Маргарита се включва в екипа на „Драмаекспорт“ в ролята на консултант за провеждането на събитията, организирани от сдружението. Дейността й се изразява в координирането и проследяването на работата на кетъринг-фирмите с „Драмаекспорт“, аранжиране и подредба на помещенията  за съответните мероприятия.
Освен с консултантската си позиция, Маргарита се изявява в „Драмаекспорт“ и като творческа личност. Запален фотограф, тя доби известност с визията си за романтична София, представена в изложбата „София: Два погледа – Брат и сестра“.